Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Δεκαετία 80, ηλεκτρονικές κατασκευές, ανέκδοτα, σινεμά, Χριστιανική Πίστη.

older | 1 | .... | 5 | 6 | (Page 7)

  0 0

  alt
  Είσαι το ομορφότερο λουλούδι στην ζωή μου,
  θα σε προσέχω όσο μορώ μη μαραθείς μικρή μου.  

  Αφιερωμένο στην γυναίκα μου!

  Υ.Γ. η τούρτα είναι πολύ νόστιμη με γεύση μπισκότο.


  0 0

  Δεν είναι και λίγες οι φορές που είμαστε στην πόρτα με το κλειδί στο χέρι και διαπιστώνουμε ότι το κινητό μας θέλει φόρτιση. Τι κάνουε τελευταία στιγμή; απλά το φορτίζουμε σε 10 δευτερόλεπτα όπως μας δείχνει ο φίλος μας στο βίντεο.


  0 0

  -685.jpg

  Περιγραφή

  Μία συγγραφέας αισθηματικών μυθιστορημάτων ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική με σκοπό να βρει την αδελφή της, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής. Θα συναντηθεί με έναν τυχοδιώκτη και μαζί θα ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια και το μεγάλο έρωτα.

  Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας είναι γυρισμένο στην ζούγκλα και η περιπέτεια της ταινίας δεν σε αφήνει να πλήξεις καθόλου. Η ταινία γυρίστηκε το 1984 και το δεύτερο μέρος της έρχεται το 1985 με τίτλο το ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ.

  Παίζουν Μάικλ Ντάγκλας, Κάθλιν Τέρνερ, Ντάνι Ντε Βίτο.

  Δείτε την εδώ,

  https://tainiomania.ucoz.com/load/romancing_the_stone_1984/1-1-0-6115


  0 0

  pathi_1.jpg

  Μεγάλη Δευτέρα, ο Χριστός στη μαχαίρα. Μεγάλη Τρίτη, ο Χριστός εκρύφτη. Μεγάλη Τετάρτη, ο Χριστός εχάθη. Μεγάλη Πέμπτη, ο Χριστός ευρέθη. Μεγάλη Παρασκευή, ο Χριστός στο καρφί. Μεγάλο Σαββάτο, ο Χριστός στον τάφο. Μεγάλη Λαμπρή αυγό και αρνί

         

  0 0

  cebdceb5ceb9cebbcebfcf83.jpg

  Βίος

  Καταγόταν - σύμφωνα με την Ακολουθία  του, πού εκδόθηκε το 1847 - από τον Άγιο Πέτρο της Κυνουρίας. Όταν ο Νείλος ήλθε σε κατάλληλη ηλικία, μαζί με τον θείο του Μακάριο (πού ήταν και δάσκαλος  του στα ιερά γράμματα), εντάχθηκαν στο Μοναστήρι της Μαλεβής.

  Εκεί ο Νείλος χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος και στη συνέχεια Ιερομόναχος. Κατόπιν πήγε στο  Άγιο  Όρος, όπου ασκήτευσε στο σπήλαιο του Αγ. Πέτρου του Αθωνίτη (στο Καραβοστάσι) επί πολλά χρόνια και είναι άγνωστο πώς τρεφόταν αφού το σπήλαιο είναι απρόσιτο. Πέθανε ειρηνικά  στις 12 Νοεμβρίου 1651. Ο τάφος του βρέθηκε στις 7 Μαΐου 1845 από μοναχό ονόματι Αιχμάλωτο που του είχε υποδείξει τον τόπο στον ύπνο του ο ίδιος ο Άγιος. Κατά την ανεύρεση του τάφου έγιναν πολλά θαύματα. Από τον τάφο του ανάβλυζε μύρο που γιάτρευε τους πιστούς.

  Το λείψανο του βρίσκεται στο μοναστήρι της Λαύρας. Τιμάται ως προστάτης Κυνουρίας. Ο Φώτης Κόντογλου έχει ζωγραφίσει την σεπτή του εικόνα στο Ναό του Αγ. Νικολάου Κάτω Πατησίων-Αχαρνών.

  Απολυτίκιο. Ήχος δ'. Ταχύ προκατάλαβε.

  Ως άνθη πανεύοσμα, της αϊδίου ζωής, τα θεία σου λείψανα, εκ των ταμείων  της γης, ημίν ανεφάνησαν.  Όθεν μνείαν τελούντες, της ευρέσεως τούτων, μέλπομεν Πάτερ Νείλε, την δοθείσαν  σοι χάριν,  δι' ής πάσι προστάτης, ευρίσκη θερμότατος.

  Προφητεία που εκπληρώνεατι σήμερα

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ  ΝΕΙΛΟΥ  ΤΟΥ  ΝΕΟΥ  ΤΟΥ  ΚΑΙ  ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ

  Του  έν' τω  Αγίω  Όρει του Άθωνος  ασκήσαντος, προ 600 ετών, περί της ελεύσεως του Αντίχριστου και των εν τέλει του αιώνος ανθρώπων·

  Κατά το 1900 έτος βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρυται ο κόσμος του καιρού εκείνου, να γίνεται αγνώριστος.  Όταν πλησίαση ο καιρός της ελεύσεως του Αντίχριστου θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία. Τότε έρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος, μετασχηματίζωνται αι μορφαί των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζωνται οι άνδρες από τας γυναίκας δια της αναίσχυντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής· οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γενούν ωσάν θηρία από την πλάνην του Αντίχριστου. Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τους γονείς και γεροντότερους η αγάπη θα εκλείψη οι δε Ποιμένες των Χριστιανών,  Αρχιερείς και  Ιερείς, θα είναι τότε άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν, θα αλλάξουν τα ήθη, αι παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας.  Η σωφροσύνη θα απολεσθή από τους ανθρώπους και θα βασιλεύση η ασωτεία. Το ψεύδος  και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια. Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύωνται, εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, ο άνθρωποι θέλουν στερηθή την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις το  Άγιον Βάπτισμα ως και την τύψιν της συνειδήσεως.

  Αι  Εκκλησίαι δε του θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι όποιοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερα Καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφισιν των θλίψεών των και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχώριας. Κα πάντα ταύτα γεννήσονται δια το ότι ο Αντίχριστος θέλει  κυρίευση τα πάντα, και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης και θα ποιή τέρατα και σημεία κατά φαντασίαν, θέλη δε δώση πονηράν σοφίαν εις τον ταλαίπωρον άνθρωπον, δια να εφεύρη, να ομιλή ο εις προς τον άλλον, από την μίαν άκραν της γης, έως την άλλην, τότε θα πέτανται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθόν της θαλάσσης ως ιχθύες.

  Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι, διαβιούντες εν ανέσει, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντίχριστου. Και τόσον θα προοδεύση την επιστήμην κατά φαντασίαν ο πονηρός, ώστε αποπλανήσαι τους ανθρώπους και μη πιστεύη εις την ύπαρξιν του τρισυπόστατου Θεού.

  Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπί­νου γένους, θέλει κωλοβώση τας ημέρας, δια τους ολίγους σωζόμενους διότι θέλει πλανήσαι ει δυνατόν και τους εκλεκτούς. Τότε αιφνιδίως θέλει έλθη η δύστομος ρομφαία και θα θανάτωση τον πλάνον και τους οπαδούς αυτού.


  0 0

  corpus-1132x670.jpg

  Το Τίμιο Ξύλο και το Ιερy Σκήνωμα της Αγwας Ελsνης θα παραμείνουν στον Προσκυνηματικό Ναό της Αγwας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου Αττικής (κοντά στο Αιγάλεω), από 14 Μαΐου έως και 15 Ιουνwου 2017.

  Η Αγία Ελένη η ισαπόστολος είναι η μητέρα του μεγάλου Κωνσταντίνου, του πρώτου Χριστιανού αυτοκράτορα.

  Δείτε εδώ όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, πως βρέθηκε και αναγνωρίστηκε ο Τίμιος Σταυρός του Χριστού,  http://agiaeleni.gr/ 


older | 1 | .... | 5 | 6 | (Page 7)